nedeľa 30. októbra 2011

Kremy na ruky - dolezita vec najma v zime

Samozrejme, kremovat ruky by sme si mali aj v inych rocnych obdobiach. Zima je vsak podla mna rozhodujuca - neustale chodime z tepla do zimy a naopak, vsade je zapnute kurenie (vysusuje), nosime rukavice, nenosime rukavice.. Skratka, nase ruky su v zime suche a potrebuju pomoc. Preto boli vymyslene kremy na ruky. Ja osobne si kremujem ruky niekolkokrat denne, v jednom clanku som uz tusim spomenula, ze dobry krem je pre mna zakladom starostlivosti o ruky. Donedavna som mala 1 oblubeny krem na ruky, momentalne mam dva - s tym druhym ma zoznamil moj priatel. Mozno prekvapive, ze aj chlap vie co je to krem na ruky, u neho to vsak prekvapive nie je - v kozmetike sa celkom orientuje a stara sa o seba :) Takze, bez dalsich zbytocnych reci, my favourites:
Nivea - Soft and intensive - prijemna a jemna vona, ziadna mastnota, ziadna lepkavost, dobra cena, dobra dostupnost, vyzivujuci makadamovy olej plus vitaminy plus panthenol. Jedine minus vidim v obsahu dimethiconu a methylparabenu.
Neutrogena - concentrated hand cream - bez vone, vyrazne zvlacnujuci a vyzivujuci, velmi husty no napriek tomu sa dobre rozotiera a vstrebava, ziadna lepkavost, ziadna mastnota, vyrobca deklaruje ze 50ml balenie vdaka koncentrovanosti vydrzi az na 200 pouziti (naozaj staci kremu naniest malo), neobsahuje dimethicon, ale obsahuje parabeny. minusom je vyssia cena.

Co vy, ako ste na tom s kremovanim ruk? :)

2 komentáre: