pondelok 6. februára 2012

Soft Matte Lipcream

UPDATE: Dnes som si chcela ist do zasoby kupit este jeden (kedze Woolworth na SVK nemame) a uz tam neboli...ani jeden, ziadny odtien... :-((

Ja osobne nemam rada lesky na pery - z niekolkych dovodov. Jednak sa mi nehodia (podla mojho subjektivneho nazoru :), jednak zvycajne nevydrzia tak dlho ako ruz, a do tretice - neznasam ked sa mi na pery lepia vlasy :)) (Naopak, do ruzov a najma matnych a sytych som blazon, ale o tom nabuduce :)
O tomto vyrobku som si tiez na prvy pohlad myslela ze je to lesk a vzala som ho do ruky len preto lebo ma zaujal farbou (presne takuto ruzovu na perach milujem). Pri blizsom pohlade som vsak zistila ze je na nom pisane "Soft matte Lipcream". Matny krem na pery v baleni lesku som naozaj este nevidela (viem, mozno som pozadu a nieco  take je bezne, nehadam sa :) a preto som si ho musela kupit :) Nebola to velka investicia, stal nieco okolo 2 eur (vzhladom k objemu to vsak nie je zas tak prehnane lacne, ma len 5ml). Znacka pre mna doposial neznama - Skeyeline, vyrobene v Nemecku.
Poviem vam, bola som velmi milo prekvapena :-) Ked tento zazrak nanesiete na pery, chvilku je ako lesk, no postupne zmatnie a da sa nanasat vo viacerych vrstvach. Celkom dlho vydrzi (asi 4-5h) a je dobre pigmentovany. Jeho jedinu nevyhodu vidim najma v tom, ze dost vysusuje pery :( Skusala som ho vsak aj s balzamom a vtedy to bolo OK, az tak nevysusoval (vydrz vsak bola kratsia). Ponukam vam aj zopar zaberov, nech sa paci :-)
P.S.: Kombinacia s tyrkysovymi nechtami je super. ... a ospravedlnte stav mojej pleti, v poslednej dobe nejak protestuje :(




Umele svetlo + blesk

Denne svetlo + blesk

8 komentárov:

  1. neboj nie si pozadu, ani ja som o tom este nepocula. Ked som najprv videla obrazky tak som uplne, ze "finish" to ma ako ruz a nie ako lesk, ale potom som sa docitala pravdu:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. týjo, ale ale vypadá krásně... já to chci. což asi nebude právě lehké splnit tady v česku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je veľmi pekný, môžem vedieť, kde si ho kúpila? :)

    S pozdravom Brunette

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vo Woolworth-e :) ale ako som dnes zistila, uz ich nemaju.. :(

      Odstrániť
  4. ahoj, tak to nevadí. já si počkám a třeba se dočkám a bude k sehnání i v praze. ale moc děkuji za nabídku...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento lesk vyzera dobre, clovek nema pocit, ze zjedol mastne kura

    saschnitra.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Něco takového hledám už delší dobu, byla jsem kouknout do Rossmana i DM, ale nikde jsem tuhle věcičku nemohla najít. Škoda :( Vypadá to fakt hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá to ako lesk, nie je to lesk... to je proste paráda! tiež nie som veľkým milovníkom leskov a zohnať občas poriadny matný rúž je fuška... len sa chcem opýtať, to si asi kúpila v tom nemecku, že? woolworth či čo mi nič nehovorí :D

    OdpovedaťOdstrániť