štvrtok 23. februára 2012

Tip pre "blede tvare" :)

Na mnohych blogoch citam a od mnohych dievcat pocuvam staznosti, ze vsetky makeupy su akesi tmave... Skratka, my - slovanske typy zvykneme mat pokozku pomerne dost bledu a preto nam maloktory makeup odtienom sadne. Ja mam ten isty problem, nebojte, najma v zime :) Je nas fakt vela... a preto by som chcela dat len taky malicky tip - mala som raz makeup ktory je fakt bledy (bol bledy aj na moju bielu tvar) takze ak zhanate nieco naozaj blede (v rozumnej cenovej hladine) - bol to Yves Rocher, pomenovanie Komfortny kremovy makeup (Couleurs Nature, ja som mala odtien Rose 100). Pre lepsiu orientaciu, vyzeral takto:

Stoji okolo 13 eur, vonia tak neurcito (ani prijemne ani neprijemne) a kryje stredne. Na mna bol prilis bledy tak som ho darovala sestre (lebo som zistila ze zhodou okolnosti pouziva rovnaky momentalne :D). Takze conclusion? Ak je uz na mna nieco prilis blede, tak to uz musi vyhovovat (odtienom) kazdej bledej tvari ;)

P.S.: toto nie je ziadna sponzorovana reklama, kupila som si ho sama, asi pred rokom? (potom uz nie, kedze bol moc bledy)

5 komentárov:

  1. Já jsem velmi bledá tvář ;-), takže tohle by pro mě mohla být super volba. Díky za tip ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v prvom momente som pozerala, coze je to za nadobku. No s tym, ze je tu nedostatok dobre sadnucich odtienov mas bohuzial velku pravdu..:(

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, prišla som, aby som ti oznámila, že som bola nominovaná na Versatile Blogger Award. Zároveň som ťa nominovala na pokračovanie..

    Viac sa dočítaš u mňa na blogu:
    http://brunetteparisandchocolate.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na blogu prave recenzujem nejake vyrobky od YR, ale mam este aj iny starsi clanok :)
    budem rada ak sa z nas stanu pravidelne citatelky :)
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť