sobota 3. decembra 2011

Co priniesli uplynule tyzdne...

Ahoj, opat sa po dlhsej dobe ozyvam. Mam dost toho v skole a okrem toho posledne dva vikendy u mna bolo rusno, lebo som tu mala navstevy :) Tento vikend je vsak uz pokojny (povedala by som ze az prilis lenivy:) a konecne mam cas napisat par riadkov. Zivot bezi normalne, nic extra sa za tu dobu neudialo (aspon pokial viem:). Uz som spominala, ze kozmetika v nemecku je pomerne o dost lacnejsia nez u nas na Slovensku. To sa odrazilo aj na mojich nakupoch :) Snazim sa miernit a nekupovat zbytocnosti a preto si myslim ze veci, ktore pocas uplynulych par tyzdnov pribudli v mojej policke a v kupelni, nie su tak celkom marnivo kupene. Teda, az na laky - tie cloveku k zivotu naozaj netreba. Ale tak nekupte si lak Catrice nadhernej farby za 1 euro, alebo laky Essence za euro aj par centov... :) Mozem nasledujuce veci rozdelit na 3 skupiny - nevyhnutne (naozaj som ich potrebovala), potrebne (nepotrebovala som ich surne, ale su to veci, ktore skutocne vyuzijem) a "blbosticky" - cize veci, ktore som si kupila len preto, lebo sa mi zapacili, alebo preto, ze som bola zvedava a chcela som ich vyskusat. Takze nevyhnutne: 2x telove mlieko Dove, Nivea cistiace mlieko, Vitamin B-komplex, Elmex gelee, make-up Maybelline Dream Satin Liquid, puder Maybelline Mineral. Veci potrebne: Florena sprchovy gel, SNA Epil epliacny vosk, Kamill krem na ruky, HIPP osetrujuci detsky olej na pokozku, Wellaflex tuzidlo, L'oreal Elvital nezmyvatelny kondicioner v spreji, L'oreal Sublime Mousse farba na vlasy. Blbosticky: Laky Essence, P2, Catrice, ocne tiene v podobe kriedy z edicie Essence Urban Messages (boli vo vypredaji za 1 euro:), ocna linka v podobe fixky P2, ceruzka na oci P2, parfem Naomi Campbell - Cat DeLuxe at Night, zmesi do kupela s vonou cokolady a levandule.
Drvivu vacsinu tychto veci som si kupila pocas posledneho tyzdna-dvoch. Niektore uz pred viacerymi tyzdnami, no este som nemala tu cest ich ukazat - resp. niektore som este ani nevyskusala :) Takto to vyzera dohromady (ten lak Taft tam nema co robit, ten som si kupila uz davno, pomylila som sa ked som to fotila :)
V dalsich prispevkoch preberiem tieto produkty podla skupin - starostlivost o pokozku, starostlivost o zdravie, starostlivost o vlasy, dekoracna kozmetika. Prvy napisem uz dnes a dalsie dufam coskoro :) (ale neslubujem, ze to bude naozaj skoro, rozhodujuci bude dostatok casu).

2 komentáre:

  1. Ten detský olej môžem kľudne doporučiť všetkým. Ešte keď Vám ho má kto vmasírovať pekne, tak o to lepšie. Pekne vonia, dobre sa vstrebáva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no je toho dosť :) ten hipp vyskúšam hneď, keď sa mi minie aviril... olejčeky som si zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť